ΑΚΡΟΠΟΛΗ
ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ
ΠΛΟΕΣ
ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ


FOOTGOOOAL!
ΤΑΞΙΜΑΧΙΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ
ΜΥΘΟΥΣ ΛΕΓΕΙΝ

 
Προφίλ

Η ΑF ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005 με σκοπό να προσφέρει πρωτότυπο και ποιοτικό επιτραπέζιο παιχνίδι.   Λίγα λόγια για τον ιδρυτή

ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Στην AF δεν αντιγράφουμε ξένα και συχνά αμφιβόλου ποιότητας επιτραπέζια παιχνίδια. Στόχος μας είναι η ανάδειξη νέων ιδεών, ώστε να καταξιώσουμε το ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Βάζοντας λοιπόν φρένο στην άγονη και χωρίς ορίζοντα αντιγραφή ξένων ιδεών, τολμήσαμε να δημιουργήσουμε ολοκαίνουργια επιτραπέζια παιχνίδια.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Στόχος της AF είναι τα επιτραπέζια της να είναι προπάντων ολοκληρωμένα, ευχάριστα, ψυχαγωγικά, ώστε να μην καταλήγουν στα αζήτητα μιας ντουλάπας, αλλά -αντίθετα- να έχετε πάντοτε τη διάθεση για άλλη μια παρτίδα, να μη βαρεθείτε να τα παίζετε ποτέ.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιούμε παικτικές δοκιμές που αγγίζουν το ελάχιστο τις 500 παικτικές ώρες (δηλαδή 200-250 παρτίδες).

Έτσι κάθε παιχνίδι φτάνει εγγυημένα στα χέρια σας ολοκληρωμένο χωρίς παικτικά κενά και χωρίς λάθη.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένας τομέας που στοχεύουμε να καλύψουμε επιτυχώς είναι το εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά ηλικίες από 8 ετών και άνω.

Για την επιστημονική και εκπαιδευτική πληρότητα αυτών εγγυώνται ιατροί, αρχαιολόγοι, παιδαγωγοί, παιδοψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί και άλλων ειδικοτήτων επιστήμονες (αρχιτέκτονες, οικονομολόγοι κ.α.), οι οποίοι αξιολογούν τα παιχνίδια της AF κατά περίσταση, συχνά συμμετέχοντας στις παικτικές ομάδες. Έχουμε την τιμή κάποιοι εξ αυτών να είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, διευθυντές Μουσείων, προϊστάμενοι ανασκαφών, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διδάκτορες και γενικά επιστήμονες με παγκόσμιο επιστημονικό κύρος και εμβέλεια.

Πάνω από όλα όμως είναι άνθρωποι με παιδική ψυχή, που τιμούν και στηρίζουν το όραμά της εταιρίας. Αυτοί αποτελούν την εγγύηση της AF στο "εκπαιδευτικό" κομμάτι της και όχι μόνο.


ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ