ΑΚΡΟΠΟΛΗ
ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ
ΠΛΟΕΣ
ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ


FOOTGOOOAL!
ΤΑΞΙΜΑΧΙΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ
ΜΥΘΟΥΣ ΛΕΓΕΙΝ

 
Copyrights

Η ΑF είναι εταιρεία που εξειδικεύεται στην επινόηση και κατασκευή πρωτοτύπων επιτραπεζίων παιχνιδιών, που δεν αντιγράφουν, ούτε μιμούνται ξένα και συχνά αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικής παιχνίδια.

Αντιθέτως, η σύλληψη, ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση των επιτραπεζίων της ΑF είναι 100% δικός μας.

Ως εκ τούτου φροντίζουμε για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων (© copyright) κάθε καινούργιου μας παιχνιδιού είτε αυτό έχει τεθεί σε κυκλοφορία είτε και αν βρίσκεται στο στάδιο της διαμόρφωσης.

Η διαδικασία κατοχύρωσης είναι η προβλεπόμενη από τα σχετικά άρθρα της ελληνικής νομοθεσίας (N. 2121/93 - ΦΕΚ Α25 4/3/1993), η οποία πάντως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να υπερβεί τις διεθνείς συνθήκες με προεξέχουσες της Βέρνης (Berne Convention) και την Universal Copyright Protection (UCC), των οποίων μέλη είναι οι περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Παρ' όλα αυτά έχοντας γνώση του σκληρού και αθέμιτου ανταγωνισμού της αγοράς πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια μας σύντομα θα γίνουν αντικείμενα αντιγραφής ή «πονηρής» μίμησης.

Γι' αυτό τελικά η ουσιαστικότερη προστασία μιας ιδέας είναι ο ίδιος καταναλωτής, αφενός καταγγέλλοντας φαινόμενα συστηματικής κλοπής, όπου αυτά γίνονται αντιληπτά, αφετέρου όμως τιμώντας και προτιμώντας μόνο τα αυθεντικά παιχνίδια της ΑF.